Hétszínvirág Művészeti ÓvodaHétszínvirág Művészeti Óvoda

Felvétel iránti kérelem

2021. április 18. vasárnap

Tisztelt Szülők!

Megnyitottuk a Felvétel iránti kérelem elektronikus űrlapot beiratkozáshoz, az alábbi linken vagy a bal oldali menüpontból érik el.

https://maglodovoda.hu/felvetel_iranti_kerelem

Az óvodai felvételi felhívás kiegészítéseként tájékoztatom önöket, hogy az óvodaköteles gyermekek felvétele után fennmaradó férőhelyekre azok a gyermekek, akik 2021. augusztus 31-e után töltik be a 3. életévüket, a következő jogszabály alapján vehetők fel az óvodába:

A Nkt. 8. § (1) bekezdése értelmében: „Az óvoda fel veheti azt a gyermeket is, aki a harmadik életévét a felvételétől számított fél éven belül betölti ( 2018. szeptember 1. – 2019. február 28. között született), feltéve, hogy minden, a településen, fővárosi kerületben, vagy ha a felvételi körzet több településen található, az érintett településeken lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező hároméves és annál idősebb gyermek óvodai felvételi kérelme teljesíthető.” Mivel ez a 2,5 éves gyermekeknek csak egy lehetőség a fennmaradó szabad férőhelyek függvényében, ezért kérem, hogy gyermeküket a bölcsődébe is írassák be. Április 30. után az intézményvezetők (óvodavezető, bölcsődevezető) egyeztetni fognak a döntések meghozatala előtt.

A koronavírus terjedése okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt az emberi erőforrások minisztere határozata alapján a 2021/2022-es óvodai nevelési évre történő beiratkozás az előző évektől eltérően más időpontban és eljárásrendben – a személyes kontaktus elkerülése végett – elsősorban elektronikusan történik. Kérem, hogy ennek megfelelően 2021. április 30-ig az óvoda honlapján megtalálható Felvételi iránti kérelem űrlap kitöltésével teljesítsék beiratkozási kötelezettségüket.

Amennyiben kérdése, kérése van forduljanak hozzánk bizalommal.

Segítő együttműködésüket előre is köszönöm.

Szabó Istvánné

óvodavezető

Hétszínvirág Művészeti Óvoda

2234 Maglód, Rákóczi u. 1-3.

TeL.: 06-29-326-125

E-mail:  hetszin__kukac__maglodovoda__pont__hu